New Zealand Overnatning Definitioner

Overnatning

At rejse til New Zealand giver dig mulighed for at forkæle en række oplevelser i løbet af en gang i livet fra skydiving over New Zealands dramatiske sceneri til flyvefiskeri eller stor ørred i gin klart vand. Med så mange fantastiske New Zealand attraktioner at fylde din dag med, er det meget vigtigt at sikre, at du kan finde den rigtige New Zealand indkvartering for at hjælpe dig med at få en god nats søvn.

Uanset om du søger et strejf af New Zealand luksus eller mere tilbøjelige til backpacker-vandrerhjem, kan du nemt finde den rigtige New Zealand-indkvartering til dine behov, når du planlægger dit New Zealand-rejseeventyr.

Med et smil rundt om hvert hjørne er New Zealand hjemsted for nogle af verdens bedste værter, og de er alle højt kvalificerede til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold i deres & # 39; skive af paradis & # 39 ;. Så uanset hvilken type New Zealand-logi du vælger, kan du være sikker på, at din rejseoplevelse i New Zealand vil skabe varige minder!

Fra feriestedet til hoteller, her er en liste over de forskellige typer New Zealand indkvartering, du kan finde …

Lejligheder

Hvis du leder efter New Zealand indkvartering og er i det hele taget usikker på, hvad du kan forvente af en New Zealand-lejlighed, dette burde hjælpe.

Lejligheder i New Zealand tilbyder gæsterne bekvemmeligheden af ​​at være hjemme under rejsen. De kan rumme gruppestørrelser på op til 6 personer med 1, 2 eller 3 separate soveværelser lukket fra opholdsrum. Lejlighederne er adskilt i forskellige områder til køkken, stue og spisestue normalt med en åben plan føler. Det er normalt at finde en live i eller onsite manager på et New Zealand lejlighedskompleks. Lejlighederne giver generelt gratis parkering på stedet, medmindre du bor i en centralbylejlighed. Lejlighedskøkkener tilbyder generelt te- og kaffefaciliteter og er fuldt udstyret med alle de redskaber, du ville forvente at finde hjemme, selvom madlavningsfaciliteterne ofte kan begrænses til en mikrobølgeovn og en kogeplader.

Bed and Breakfast

Planlægger du en ferie i New Zealand og vil vide, hvad du kan forvente af en New Zealand Bed and Breakfast? Her er nogle hjælp til dig.

Bed and Breakfast er ofte kendt som B & B, og det kører ofte fra et stort familiehus, der leverer private værelser og en grundlæggende morgenmad om morgenen. Bed and Breakfast indkvartering er enten køre som en primær eller en sekundær indtægtskilde, hvor ejendomsejere er også ansatte. Flere overnatninger på bed and breakfast er mulige, men nogle gange forventes gæster at forlade deres værelser om dagen. På grund af at flertallet af Bed and Breakfast har et lille antal værelser er det tilrådeligt at bestille i god tid.

Farm Stay

Er du interesseret i at opleve en gård ophold under dine New Zealand rejser, men er usikker på hvad det er? Dette burde hjælpe.

Landbrug i New Zealand er enorm og har konsekvent mange kiwi-traditioner. At booke dig på et New Zealand gårdstop er at åbne dig selv for at opleve nogle landdistrikterne på landet i New Zealand. New Zealand gård indkvartering kan spænde fra selvstændig indkvartering for at opholde sig i et familiehus. Der er en bred vifte af New Zealand gårde, der spænder fra kiwifrugter til hjorte. Bondegårdslokaler er en fantastisk måde at møde lokalbefolkningen på og opleve New Zealands landmand, og at kunne nyde nogle af New Zealands kommende landskaber.

Hotel

Ønsker du at komme til New Zealand og bo på et hotel, men ikke sikker på hvad New Zealand hoteller tilbyder. Her er nogle nyttige oplysninger til dig.

New Zealand har en række hoteller fra populære verdensklasse lejligheder til små land pubber og boutique hoteller. Større hoteller vil komme med flere værelser, der varierer i størrelse og type, mindre boutique hoteller kommer med færre værelser, men er generelt meget stilfulde og unikke og land pub hoteller har rene og behagelige faciliteter ofte i moderniserede historiske bygninger, der varierer i pris i henhold til deres niveau af luksus. New Zealand er også vært for nogle store internationale kæder, som findes i de store centre eller populære turistmål.

Generelt har hotellerne bar og restaurant faciliteter og yderligere ekstramateriale omfatter ofte en swimmingpool og et gym. Fælles funktioner i værelserne er telefon, vækkeur, tv og internetforbindelse. Nogle hoteller har også en minibar med snacks og drikkevarer, og der kan være faciliteter til at lave varme drikke.

Motel

En af de mest populære indkvarteringstyper i New Zealand er moteller. Her er nogle oplysninger, som du bør finde nyttige om moteller.

New Zealand moteller tilbyder ren og hyggelig selvstændig indkvartering med alle bekvemmeligheder i hjemmet. Et motellstudio er en en-værelses enhed, hvor gæsterne sover i loungen, dette er den mindste størrelse motel enhed. Du kan derefter få en, to og tre soveværelser enheder, der har separate soveværelser ud over et opholdsområde, som nogle gange har ekstra sengetøj faciliteter. Motellerne er udstyret med et fuldt udstyret køkken og eget badeværelse.

Priserne er mellemstore men afhænger af de samlede faciliteter, der tilbydes og enhedstypen. De fleste enheder har et fuldt udstyret køkken og separat badeværelse samt telefon og tv. Store motelkomplekser ligner ofte hoteller i deres service og funktioner: swimmingpool, spa, sauna, vaskeri mv.

Moteller tilbyder meget konkurrencedygtige priser, der er baseret på kvalitetsniveauet. Taler om kvalitet, de fleste moteller i New Zealand bør have en Qualmark rating, som vil indikere, hvad de skal forvente af hver virksomhed.

Vandrerhjem

New Zealand har hundredvis af backpacker-vandrerhjem og loger over hele landet. Så her er nogle oplysninger om dem.

Vandrerhjem giver budgetbevidst, social indkvartering, som giver gæsterne mulighed for at leje en seng i modsætning til et værelse, dette er nogle gange en køjeseng i en sovesal. Gæsterne vil også dele et badeværelse, lounge, normalt et køkken og generelt et rekreativt værelse. Værelser kan blandes eller single-sex og private værelser kan også være tilgængelige. Vandrerhjem vil generelt give sengetøj til dig senge, så sovesække er ikke en nødvendighed, men det er altid sikkert at tjekke med vandrerhjemmet, hvor du skal bo hos. Vandrerhjem i New Zealand vil generelt også tilbyde vaskeri.

Vandrerhjem er primært rettet mod youngger rejsende, og er gode steder at feste, møde nye mennesker fra hele verden og dele information om steder at gå og se. De fleste vandrerhjemsoperatører i New Zealand vil også gerne hjælpe dig med dine rejseplaner, og mange vandrerhjem har langvarige beboere, som de ansætter som receptionist eller husholdningspersonale i bytte for gratis indkvartering.

I New Zealand finder du oftest vandrerhjem i turisme hotspots, men der er vandrerhjem overalt, og nogle kan endda findes på unikke og isolerede steder.

Ferieparker

Spredt gennem New Zealand er hundredvis af lejrpladser og ferieparker, så her er nogle oplysninger om, hvad man kan forvente.

Ferieparker aka campingpladser findes i byer og landområder i New Zealand, ofte nær naturlige eller menneskeskabte attraktioner såsom strande. Ferieparker er familieorienterede og har generelt legepladser og fritidsfaciliteter. Nogle ferieparker har også svømmebassiner og kurbade. Indkvartering i ferieparker spænder fra hytter, permanente campingvogne, selvstændige turistlejligheder og motel enheder. Ferieparker har også drevne og ikke-drevne steder til telte, campingvogne og campingvogne, og det er altid godt at tjekke størrelsen af ​​din campingplads, før du bestiller. Faciliteter at forvente er fællesarealer til madlavning og spisning, fælles brusere, toiletter og vaskerier.

Ferieparkspriserne spænder fra meget billige til en højere pris for hytterne og turistlejlighederne eller enhederne.

Luksus

New Zealand har en række luksusindkvartering, så her er nogle oplysninger, der vil hjælpe med at sikre, at du ved, hvad du får dig ind i.

Luksusboliger i New Zealand er af meget høj standard og giver den kræsne rejsende et usædvanligt højt niveau af kvalitet, service og luksus. Hver luksus indkvartering vil tilbyde dig noget unikt og særpræg New Zealand. Nyttig at vide er, at de fleste luksus indkvartering vil blive Qualmark certificeret på en 5-stjerneklassifikation. Luksus indkvartering spænder fra eksklusive feriesteder tilbyder golf, fiskeri eller vildmark eventyr til afsondret strand eller lakefront loger. Værd at notere er, at indgiver i New Zealand er normalt placeret i spektakulære landlige omgivelser. Yderligere luksusindkvartering kan opdages i stilfulde byhoteller i forskellige bygninger, enten arv eller moderne.

Alle luksusindkvartering tilbyder fantastiske faciliteter, ekstraordinær mad og et ekstremt højt niveau af professionalisme og service. Priserne afspejler kvaliteten af ​​dit ophold.

Self Contained

New Zealand har selvstændige indkvartering muligheder overalt. Her er hvad man kan forvente.

Selvstændig indkvartering er præcis det, selvstændige. Denne type bolig er designet, så du har alle de bekvemmeligheder i hjemmet. Dit eget hjem væk fra hjemmet med al det privatliv, du har brug for og ønsker. Moteller, hytter, lejligheder, feriehuse og baches kan, afhængigt af hvad de tilbyder, også betegnes som selvstændige. Nogle selvstændige boliger vil også have mulighed for at blive daglig betjent, og deres vil altid være en ansvarlig person på hånden for dig komfort og information.

Du vil generelt have et til tre soveværelser, et fuldt udstyret køkken med køleskab (selvom nogle fødevarer kan medtages som kaffe, te, sukker og mælk), en fuld lounge og vaskeri. Yderligere ekstraudstyr, som du normalt kan forvente, er fjernsyn, radio, telefon, jern og internetforbindelse og linned. Nogle selvstændige boliger tilbyder en swimmingpool og / eller spa, gymnastiksal og rekreative faciliteter.

Eco

New Zealand er en smuk miljøbevidst nation, så det er grund til at forvente, at der er eco-udbydere derude.

New Zealand tilbyder faktisk et bredt udvalg af miljøvenlige og naturophold beliggende i hjertet af landets naturlige miljø, hvilket betyder, at miljøvenlig indkvartering mere sandsynligt findes i landdistrikterne indstilling. I den mere urbane omgivelser kan der dog nogle gange findes enestående miljøvenlig indkvartering. Øko-indkvartering kan være meditativ tilbagetrækning, hvor yoga og andre afslappende aktiviteter er tilgængelige for at behandle krop, sjæl og ånd. Øko indkvartering kan også være på steder, hvor natur og dyreliv bevarelse og bevaring er et højt ideal for operatørerne.

Denne type indkvartering kan omfatte hytter, ferieparker, moteller, gårdehuse, bed and breakfasts og luksus, så det er generelt en god idé at kontakte operatørerne for at finde ud af, hvad du vil have til rådighed.

Cottage

New Zealand har nogle meget unikke og særlige sommerhuse til rådighed for sine besøgende. Her er hvad du kan forvente, når du bor på et sommerhus.

Okay, så er hytter i New Zealand generelt også klassificeret som selvstændige. Det betyder, at i New Zealand bør man forvente, at hytter også kommer med hjemmets komfort. Den særlige ting om hytter er imidlertid generelt deres placering. Du vil generelt finde sommerhuse i landlige eller bymæssige omgivelser og deres beliggenhed vil være rustik, speciel eller unik. Ofte vil hytter være placeret i vinmarker, på gårde eller i naturlige omgivelser.

Ligesom selvstændig indkvartering vil antallet af soveværelser variere fra cirka en til tre, du vil have køkkenfaciliteter, vaskerum, en lounge, brusere og toilet. Ekstra faciliteter at forvente vil generelt være tv, dvd-afspiller, telefon, internetforbindelse, radio, håndklæder og linned og off-street parkering. Yderligere ekstramateriale kan omfatte en række ting, herunder fuld service, spa og sauna, udendørs grillområde, verandaer og forskellige fritidsudstyr. Disse afhænger dog af hver operatør.

Generelt er hytter meget private og fredelige steder at bo og kan være ideel til den særlige flugt. Hytter er også normalt meget sjældent designet og placeret.

Heritage

Så New Zealand er ikke en meget gammel nation, men vi har nogle kølige muligheder for indkvartering af arv. Her er nogle oplysninger til dig.

Hvis du ønsker det, kan du nyde New Zealand's gammeldags charme i boutique- og kulturarvssted. Du kan vælge mellem enten landdistrikterne, store gamle hoteller, karakter og arv, art deco-villaer eller lille, intim Kiwi-indkvartering. Grundlæggende er arv indkvartering enhver indkvartering, der har historisk betydning. Så du kan forvente storheden af ​​tidligere arkitektur.

Hvad man kan forvente med hensyn til værelser og faciliteter, afhænger helt af, hvilken indkvarteringstype arvtageren identificerer. For eksempel giver nogle heritages tilbud bed and breakfast indkvartering, nogle hotel og nogle sommerhus.

Så hvis du elsker de fantastiske historiske steder og nyder i antikken end tjek vores kiwi arv steder.

Noget anderledes

Træt af de standardindstillinger, der er tilgængelige for dig. Lad os fortælle dig om noget af sorten derude.

New Zealand er stolt af sin unikhed og de ting, der gør det så specielt. Så som du rejser New Zealand vil du snuble over steder at bo, der virkelig er forskellige. Fra at bo i en støvle for at opleve en søvn i en vogn for at undslippe teknologi og elektricitet kan du aldrig vide, hvad du kan forvente. Det bedste råd, vi kan give dig, er at søge efter dig selv og vær ikke bange for at give det en chance. Du vil helt sikkert finde nogle smukke specielle steder.Source by John Jepson